|
Pisałem e-maila do tego serwisu i nie otrzymalem zadnej odpowiedzi.Dzis zadzwonilem do kierownika (pod numer ktory dostalem w sklepie Avans).Pan powiedzial,że w zwiazku ,że serw is upadł to sprzęt mógł zaginąć.Czy ten serwis ma takie prawo???Jest już dawno po terminie gwarancji.Przypominam że teraz leci 3 miesiąc a tu nic , że maja takie prawo i koniec.Jak powiedzialem w sklepie gdzie komputer został kupiony że w w zwiazku przedlużającej sie gwarancji zerwe z nimi umowę to pan w tym sklepie powiedzial,że nia mam takiego prawa.Mam czekać??Zaraz bedzie 3 miesiace a tu nic, tym bardziej ,że komputer został zaku[iony za gotówkę,jest moją własnością a oni mi mówią że jeszcze może zaginąć.ten sklep to wielkie jedno bagno nikt nie wie gdzie komputer nawet w danym momencie sie znajduje.Nie polecam tej sieci sklepów.Jeszcze raz proszę o pomoc bo nie wiem co w tej sytuacji mam zrobić.Przepraszam za bledy ale jestem zdenerwowany bo pisze ten post bezposrredni po rozmowie z tym kierownikiem.Pozdrawiam Radek2317
|